Den s tatínky v Bezince tento týden

Tento týden máme v Bezince dva dny s tatínky. Ženy nad 7 let nesmí v tyto dny do školky vstoupit. Kromě Vlaďky a Zuzky, ale ty jsou prevlečené také za muže. Cílem je být se svými dětmi, s ostatními taťky (seznámit se, popovídat), užít si den venku, v jurtě … v Bezince. K tomu byla možnost vytvořit společnými silami několik budek, krmítek a draků. Moc se to povedlo …. děti i tatínci byli nadšení.

Martin: Děkuji za krásný den, už vím jak to v Bezince chodí – prostě pohoda. A Drasťa = 1. A abychom třeba nečekali do jara, tak ze sněhu se dá taky hodně tvořit – třeba hrad na sopce. No ale to až někdy nasněží!

Patrik: Ahoj Bezinko, připojuji se s poděkováním. Přidávám radost ze slunečného počasí a spaní po-o 🙂 Díky a těším se na nové příště…

Matěj: Ahoj Bezinko, moc diky za dnesni den. Byl jsem sice pouze pul dne a moc jsme toho nevytvorili (to, co jsme vytvorili moc neletalo), ale myslim, ze jsme si docela uzili tvoreni a den v Bezince je skvela vec. Drasta uvaril naprosto skvele jidlo (MOC DIKY) navic v naprosto luxusni velikosti porce, takze parada 🙂

IMG_7971 IMG_7967 IMG_7980 IMG_7982 OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA  IMG_7963

Příspěvek byl publikován v rubrice Aktuálně a jeho autorem je Ivana Cviková. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.